THY Turun kirjamessuilla 2.-4.10.2015

THY on näkyvästi esillä Turun Kirjamessuilla 2.-4.10.2015!

Tervetuloa vierailemaan osastollemme A-hallissa ( a26), josta löydät hyvän seuran lisäksi mm. julkaisumme messuhintaan.

ABOA VETUS & ARS NOVA -museon mininäyttely tuo tänä vuonna ekstra sisältöä osastollemme. Vierailijat voivat pöydän ääressä kokeilla eri aikojen kirjoitustekniikoita ja tyylejä niin mehiläisvahatauluihin kuin paperille. Esineet ovat olleet osa AV&AN:en Kirjain kerrallaan – lukemisen ja kirjoittamisen jäljet -näyttelyä (6.12.2013 – 16.8.2015).

Luvassa myös Kirjain kerrallaan -kirjan julkistamistilaisuus osastollamme klo 11.30.

Uusimmat kirjatulokkaat ovat mukana myös messuohjelmassa:

Perjantaina 2.10.
klo 10.40-11.10
Kuisti B-halli

KIRJAIN KERRALLAAN – LUKEMISEN JA KIRJOITTAMISEN JÄLJET SUOMESSA

Paneelikeskustelu Turun Historiallinen Arkisto -sarjan uuteen, messujen aikana julkaistavaan kirjaan liittyen. Keskustelijoina tietokirjailija ILARI AALTO, arkeologi JANNE HARJULA ja museojohtaja JOHANNA LEHTO-VAHTERA. Keskustelua ohjaavat kirjan toimittaja Ulla Clerc sekä Turun Historiallisen Yhdistyksen julkaisutoimikunnan puheenjohtaja Louis Clerc.

Lauantaina 3.10.
klo 16.20-17.00
Eino 2. krs

HISTORIA MIRABILIS: KAIPAAVA MODERNI

Nostalgian ja utopian kohtaamisia Euroopassa 1600-luvulta 2000-luvulle. Tilaisuutta ohjaa FT KIMMO AHONEN ja siihen osallistuvat kirjan toimittajat, dosentti PERTTI GRÖNHOLM ja yliopisto-opettaja HELI PAALUMÄKI.

 

 

 

 

 

Jaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HUOM! Kirjojen ja julkaisujen tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen: info@thy.fi. Kommentit ovat julkisia joten niihin ei kannata sisällyttää osoitetietoja tai muita yhteystietoja.

Vieritä ylös