Yhdistyksen syysmatka Viron saaristoon

Yhdistys järjestää syysmatkan, joka suuntautuu Viron saaristoon. Ilmoittautumisia matkalle otetaan vastaan 31.5. saakka.

TURUN HISTORIALLISEN YHDISTYKSEN SYYSMATKA 31.8.–2.9.2012 SAARENMAA, MUHU JA PÄRNU

Turku – Helsinki – Tallinna – Virtsu – Muhu – Kuressaare – Sõrve – Pärnu – Tallinna – Helsinki – Turku

Perjantai 31.8. Lähtö Turusta Henrikinkadulta Juslenian vierestä klo 7.00. Ajo Helsinkiin. Lähtö Länsisatamasta 10.30 lautalla. Lauttamatka Tallinnaan, jonne tuloaika on 12.30. Ajo Tallinnasta Virtsun satamaan. Lauttamatka Muhun saaren Kuivastuun, noin 35 min. Lautalla on kahvila ja kauppa. Tutustuminen Muhun saaren nähtävyyksiin, muun muassa Koguvan museokylään. Yhdistyksen kahvit Koguvassa. Ajo patotien yli Saarenmaalle Kuressaareen Laimjalan kautta. Saapuminen Kuressaareen, Majoittuminen hotelli Arabellaan. Illallinen ravintola Kuursaalissa.

Lauantai 1.9. Hotelliaamiainen. Tutustuminen Kuressaareen ja piispanlinnaan klo 10.00–11.30 ja retki Sõrven niemelle, jossa yhdistyksen kahvit. Matkalla on useita sotahistoriallisia ja luonnonnähtävyyksiä. Paluumatkalla lounas Kuressaaressa klo 14.00 ravintola Veski Trahterissa. Ajo Saarenmaan halki Kuivastuun ja lauttamatka Virtsuun. Ajo Pärnuun. Saapuminen Pärnuun ja majoittuminen Rannahotelliin. Ilta Pärnussa vapaa.

Sunnuntai 2.9. Hotelliaamiainen. Aamulla kiertokävely ja -ajelu Pärnussa, minkä jälkeen hieman omaa ostosaikaa. Lounas Cafe Grandissa klo 12.30–14.00. Ajo Tallinnaan, jossa tutustuminen uuteen upeaan merimuseoon, jossa muun muassa virolainen sukellusvene Lembit. Tuliaisostokset Livikon myymälästä. Lauttamatka Helsinkiin Tallinkin lautalla klo 19.30. Helsingissä olemme klo 21.30. Ajo Turkuun, jossa perillä olemme puoliltaöin.

Ilmoittautuminen Suvianna Seppälälle viimeistään 31.5.2012 mieluimmin sähköpostilla (suvsep[at]utu.fi) tai vaihtoehtoisesti puhelimitse 040 845 4643. Ilmoittautuneille jaetaan tarvittavat viite- ja tilinumerot. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mahdolliset erityisruokavaliot sekä syntymäaika laivayhtiötä varten. Mukaan mahtuu huonejaosta riippuen 40–42 nopeinta.

Matkan hinta: 300 euroa jäsenille ja 315 euroa muille (edellyttää vähintään 35 lähtijää). Ennakkomaksu 100 euroa on maksettava 15.6.2012 mennessä ja loppumaksu 200/215 euroa 31.7.2012 mennessä.

Hintaan sisältyvät:

bussimatkat
edestakaiset lauttamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Tallinkin laivalla kansipaikoin ja
Virtsu-Kuivastu-Virtsu kansipaikoin
hotelliyöpymiset ja – aamiaiset kahden hengen huoneessa Kuressaaressa ja Pärnussa
illallinen perjantaina ja lounas lauantaina Kuressaaressa
lounas sunnuntaina Pärnussa
opastukset Saarenmaalla ja Pärnussa
yhdistyksen kahvit perjantaina ja lauantaina

Lisämaksusta yhden hengen huone 70 euroa. Lisää se loppumaksun yhteyteen.

Omalla kustannuksellasi ovat mahdolliset ruokailut ja kahvit Tallinnan ja Muhun lautoilla ja museoiden pääsymaksut (Koguva, Kuressaare, Tallinna).

Vastuullisena matkanjärjestäjänä on nimenomaan Viron matkoihin erikoistunut Abelita Oy.

Matkatoimikunta: Kimmo Jalonen, Petri Kähkönen, Päivi Mäkelä ja Suvianna Seppälä

 

Jaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HUOM! Kirjojen ja julkaisujen tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen: info@thy.fi. Kommentit ovat julkisia joten niihin ei kannata sisällyttää osoitetietoja tai muita yhteystietoja.

Vieritä ylös