Historia nyt: Media ja puoluejohtajavalinnat Suomessa naisten noususta populismin aaltoon, 12.11.

Historia nyt!
Keskiviikko 12.11. klo 18:00 – 19:00
Studio, Turun Kaupunginkirjasto, Pääkirjasto, Linnankatu 2, Turku

VTT Mari K. Niemi esitelmöi aiheesta:

Media ja puoluejohtajavalinnat Suomessa naisten noususta populismin aaltoon

Poliittinen johtajuus ja median ja politiikan suhde ovat olleet viime vuosikymmeninä vahvassa murroksessa. Puoluejohtajuuden kuva Suomessa näyttää monipuolistuneen, koska johtajaksi ei nousta enää entisin ehdoin. Miten media vaikuttaa siihen, ketkä nousevat politiikassa huipulle? Millainen on puolueiden rooli politiikan portinvartijoina? Miksi populistiset poliitikot menestyvät? Pilaako vai pelastaako populismi politiikan?

Niemi on erikoistutkija Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskuksessa ja myös aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija ja Turun Sanomien kolumnisti.

Tervetuloa!

Mika Suonpää
Sihteeri, Turun Historiallinen Yhdistys

Tiedoksi opiskelijoille:

Poliittisen historian ja Suomen historian opiskelijat saavat luentopassimerkinnän osallistumalla esitelmiin. Yleisen historian ja kulttuurihistorian opiskelijat voivat neuvotella luentopassimerkinnöistä oppiaineiden henkilökunnan kanssa.

Katso myös:

http://www.turku.fi/public/default.aspx?contentid=540666&nodeid=4873

Jaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HUOM! Kirjojen ja julkaisujen tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen: info@thy.fi. Kommentit ovat julkisia joten niihin ei kannata sisällyttää osoitetietoja tai muita yhteystietoja.

Scroll to Top