Värikästä syksyn alkua!

Syyskausi on pyörähtämässä käyntiin. Yhdistyksen syysmatka Saarenmaalle ja Pärnuun onnistui loistavasti. Näimme ja koimme kolmessa päivässä valtavasti; saimme tutustua Saarenmaan luonnonhistoriaan, kaikenmoisiin maasta nostettuihin sotilastarpeisiin, neuvostoarkkitehtuuriin, Kuressaaren keskiaikaiseen piispanlinnaan ja kylpyläkaupungin tunnelmaan, Pärnun rantaan ja vaikka mihin. Valtavat kiitokset kuuluvat yhdistyksen matkatoimikunnalle, joka järjesti meille unohtumattoman, hienon matkan.

Syksyllä on uutta ilmassa: Historia nyt –tilaisuudet alkavat Turun kaupunginkirjaston kanssa yhteistyössä ja pientä jäsenyllätystäkin on tulossa. Lisäksi lokakuussa ilmestyy uutta Turun seudun keskiajan ja uuden ajan alun historiaa tarkasteleva teos. Lisää tietoa näistä kaikista löydät pian näiltä sivuilta ja jäsenposteista.

Tervetuloa kaikkiin tilaisuuksiimme!

Marjo Kaartinen

Jaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HUOM! Kirjojen ja julkaisujen tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen: info@thy.fi. Kommentit ovat julkisia joten niihin ei kannata sisällyttää osoitetietoja tai muita yhteystietoja.

Scroll to Top