THY Tieteiden yössä 12.1.2017

THY järjestää Tieteiden yössä 12.1.2017 kaksi paneelikeskustelua yhdistyksen uutuuskirjojen Pohjoinen reformaatio ja Digitaalinen humanismi ja historiatieteet pohjalta.

Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki, luentosali 104.

19.15–19.45 Paneeli: Kuka pelkää koodari-historioitsijaa? Tietokoneavusteinen historiantutkimus ja historiantutkimuksen uudet mahdollisuudet

Mukana keskustelemassa professori Hannu Salmi (Turun yliopisto) ja professori Tapio Salakoski (Turun yliopisto), jotka ovat mukana Turun yliopiston uudessa ”Laskennalliset ihmistieteet”-laboratoriohankkeessa. Paneelin puheenjohtajana toimii dosentti Kimmo Elo (Turun yliopisto ja Åbo Akademi). Paneelin järjestää Turun Historiallinen Yhdistys.

21.15–21.45 Paneeli: Reformaatio – jatkumoita, murroksia vai katkoksia?

Paneelissa keskustellaan reformaatiosta ja sen vaikutuksista. Mukana keskustelemassa professori Anu Lahtinen (Helsingin yliopisto), dosentti Elina Räsänen (Helsingin yliopisto) ja apulaisprofessori Kirsi Salonen (Turun yliopisto). Paneelin puheenjohtajana toimii Meri Heinonen (Turun yliopisto). Paneelin järjestää Turun Historiallinen Yhdistys.

***

Lisäksi yhdistyksellä on ständi Tieteiden talon toisessa kerroksessa. Tieteen päivien aikana kirjojamme voi ostaa Tiedekirjan myymälästä ja myyntiständiltä.

Tervetuloa!

Jaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HUOM! Kirjojen ja julkaisujen tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen: info@thy.fi. Kommentit ovat julkisia joten niihin ei kannata sisällyttää osoitetietoja tai muita yhteystietoja.

Scroll to Top