Syysterveiset

Vuosi 2020 on edennyt jo syyskuun loppupäiviin. Kuten tiedämme, tästä vuodesta on globaalin pandemian vuoksi tullut monin tavoin erikoinen. Yhdistyksille se on tarkoittanut toiminnan supistumista ja muuttumista. Monet yleisötilaisuudet on jouduttu peruuttamaan tai siirtämään, ja Turun Historiallisessa Yhdistyksessä jouduttiin peruuttamaan myös perinteikkäät yhdistyksen matkat. Myöskään kevätkokousta ei päästy pitämään normaalisti maaliskuussa vaan se pidetään poikkeuksellisesti vasta nyt syyskuussa.

Kaikesta huolimatta yhdistyksen aktiivit ovat jatkaneet toiminnan suunnittelua muun muassa uusien julkaisujen työstämisen muodossa. Uusi jäsenlehti on jälleen työn alla ja vuodelle 2021 ollaan tekemässä myös uutta kirjaa. Vuoden 2020 jäsenkirjanahan on tällä kertaa Sigillumin julkaisema Matka Roomaan keskiajalta nykypäivään, jonka ovat kirjoittaneet Kirsi Vainio-Korhonen sekä Mikael Korhonen. Kirja on julkaistu syyskuussa. Suuri muutos kustannusalalla oli Turun kirjamessujen peruuntuminen vuoden 2020 osalta.

Kevään aikana Historia nyt -sarjan esitelmiä jouduttiin peruuttamaan mutta syksyn aikana esitelmiä on jälleen Turun pääkirjastolla tarjolla. Osanottajamäärä on tosin aiempaa rajatumpi, ja tilannetta seurataan kaiken aikaa mahdollisten uusien rajoitusmääräysten osalta. Yhdistystoiminta siis jatkuu, tosin hieman supistettuna.

Erikoisista ajoista huolimatta toivotan jäsenistölle mukavaa syksyn jatkoa!

Jaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HUOM! Kirjojen ja julkaisujen tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen: info@thy.fi. Kommentit ovat julkisia joten niihin ei kannata sisällyttää osoitetietoja tai muita yhteystietoja.

Vieritä ylös