THY toivottaa hyvää joulua!

THY_joulutervehdys2015

Hyvät THY:n jäsenet,

On jälleen se aika vuodesta, jolloin on mahdollisuus rauhoittua hetkeksi, viettää arvokasta aikaa läheisten seurassa ja kerätä voimia tulevaa vuotta varten. Turun Historialliselle Yhdistykselle kulunut vuosi on ollut varsin tapahtumarikas ja onnistunut, mikä näkyy oheisessa kuvallisessa joulutervehdyksessämmekin. Yhdistyksen julkaisut, retket, luentosarjat ja muut tilaisuudet ovat myös ensi vuonna näkyvintä toimintaamme. Tällaisina aikoina, joita värittävät monenlaiset vastakkainasettelut, suuret muutokset sekä riskit ja epävarmuus, tuntuu historiantutkimuksen tuottaman tiedon välittäminen suurelle yleisölle entistäkin tärkeämmältä. Historiallinen tieto ja ymmärrys auttavat meitä käsittämään meitä koskettavia tapahtumia ja kehityskulkuja suhteuttamalla ne aiemmin koettuun ja tiedettyyn. Tästä näkökulmasta katsottuna paikallisten historiaseurojen, kuten Turun Historiallisen Yhdistyksen, tekemä työ on merkityksellistä juuri tässä ja nyt. Siksikin toivomme jäseniltämme ja ystäviltämme myös ensi vuonna aktiivista osallistumista yhdistyksen toimintaan.

Koko johtokunnan puolesta toivotan kaikille jäsenillemme rentouttavaa joulunaikaa ja vuodenvaihdetta sekä onnellista vuotta 2016.

Pertti Grönholm
Puheenjohtaja
THY:n johtokunta

Jaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HUOM! Kirjojen ja julkaisujen tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen: info@thy.fi. Kommentit ovat julkisia joten niihin ei kannata sisällyttää osoitetietoja tai muita yhteystietoja.

Vieritä ylös