Syksyn toiminta

Tervehdys kaikille!

Yhdistyksen syystoiminta on ollut vilkasta, ja paljon kiinnostusta herättävää on nyt meneillään. Gdanskin ekskursio taisi olla toistaiseksi eniten osanottajia kerännyt ulkomaanmatka, ja lukuun ottamatta hotellin viimeisen illan diskon äänekkyyttä kaikki meni osanottajien osalta hyvin kiinnostavasti ja mukavasti (vaikkakin keskitysleirivierailun osalta kyseinen sana ehkä olisi syytä korvata toisella).

Nyt ovat lähestymässä nopeaan tahtiin 90-vuotisjuhlat ja syyskokous; 90-vuotisjuhliin kokoonnumme 25.10. Koululle ja saamme seurata Yhdistyksen perustamista käsittelevää näytelmää, joka on esitetty vain kerran aikaisemmin, 20 vuotta sitten. Saman päivän aamupäivällä järjestetään tieteellisen julkaisemisen seminaari. Syyskokouksen esitelmäkin on ajan keskustelun hermolla, kun Markku Jokisipilä tulee kertomaan Janne Könösen kanssa kirjoittamastaan, paljon huomiota saaneesta kirjasta ”Kolmannen valtakunnan vieraat”.

Terveisin,
Vesa Vares

Jaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HUOM! Kirjojen ja julkaisujen tilaukset kannattaa lähettää osoitteeseen: info@thy.fi. Kommentit ovat julkisia joten niihin ei kannata sisällyttää osoitetietoja tai muita yhteystietoja.

Scroll to Top